Mobil Sistem

Alarmi i video nadzor


Mobil Sistem Vam nudi alarmne sisteme i sisteme video nadzora renomiranih svetskih proizvođača.

Profesionalna ugradnja,povoljna cena opreme i dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti su garant sigurnosti i kvaliteta! Odabir opreme,izradu optimalnog rešenja i ugradnju sistema elektronske zaštite prepustite profesionalnom osoblju Mobil Sistema.


Alarmni sistemi


Mobil Sistem Vam nudi kompletnu uslugu profesionalne ugradnje alarmnih sistema renomiranog svetskog proizvođača marke PARADOX i ostalih proizvođača. Nudimo Vam mogućnost 24h monitoring centra.(24h praćenje alarmnog sistema uz dojavu alarmnih stanja).

Praćenje alarmnih sistema štićenih objekata preko 24h monitoring centra višestruko povećava sigurnost samog objekta zato što se sva dešavanja na alarmnom sistemu beleže i prate: alarmno stanje,vreme uključivanja i isključivanja alarmnog sistema,nestanak el.energije,prekid telefonske linije... U slučaju aktiviranja alarma na štićenom objektu ekipa fizičko tehničkog obezbeđenja u veoma kratkom roku izlazi na teren i preduzima određene radnje do dolaska dežurne ekipe Sup-a,ili ovlašćene osobe. U zavisnosti od samog štićenog objekta,konfiguracije,veličine i ostalih faktora zavisi i koje komponente alarmnog sistema treba ugraditi. Za konkretnu ponudu,cenu i ostalo možete nam se obratiti licno ili telefonom. Kontakt


Video nadzor


Sistemi video nadzora danas su u širokoj primeni i nezamenjljivi su u cilju smanjenja rizika. Omogućuju vam uvid u nadzirani prostor u realnom vremenu, a zahvaljujući snimljenim događajima, moguće je lako i brzo rekonstruisati kritične događaje. U naj široj primeni su analogni i digitalni IP sistemi.

Obzirom da ne postoji potreba za kompatabilnošcu sa već zastarelim televizijskim standardom, današnji IP sistemi razvili su posebnu grupu IP kamera-sa nazivom MEGAPIXEL kamere. MEGAPIXEL kamere predstavljaju pravu revoluciju u projektovanju i primeni video nadzora. Moguce je nadzirati mnogo veće prostore sa manjim brojem kamera uz prepoznavanje mnogo sitnijih detalja kao i uvećanje detalja na već snimljenom materijalu.

Mobil Sistem Vam nudi kompletnu uslugu profesionalne ugradnje opreme i sistema za video nadzor. U zavisnosti od samog objekta,konfiguracije,velicine i ostalih faktora zavisi i koje komponente sistema vdeo nadzora treba ugraditi. Za konkretnu ponudu,cenu i ostalo možete nam se obratiti lično ili telefonom.Kontakt